Lidt om historien bag Moccacity

Cheese Cake med topping - Moccacity

Cheese Cake med topping – Moccacity

I år 2004 fik Ulla Dahl, muligheden for at overtage Moccacity i Gl. Munkegade. Det var med største fornøjelse og store forventninger, at hun i oktober 2004 kunne stå som ejer af Moccacity. En gammel drøm blev hermed realiseret! Moccacity blev etableret i år 2000 med det for øje at forsyne byens kunder med “alt i kaffe – og mere te”. Kvalitet har altid været i højsædet, både når det gælder produkterne i butikken og cafeens herligheder. For eksempel tilstræber vi hele vejen igennem at bruge gode råvarer. Alt bagværk er derfor bagt med økologisk mel. Og caféens gode kaffe er er brygget på gode økologiske fair-trade bønner.

I dag fremstår Moccacity på mange måder, som det hele begyndte med kaffe, te, hjemmebagte kager, frokost, gode café drikke. Udvalget er blot blevet større. Omgivelserne fremstår stadig i lyse, lette toner.

Med en fortid som cand. mag. og underviser, var det som at træde ind i en anden verden at blive café ejer. Inden overtagelsen af Moccacity havde hun i forvejen drevet firmaet Gave-kurven i et par år. Her har hun leveret gavekurve til en lang række adresser rundt i hele landet til al verdens formål -fødselsdage, receptioner, barsel, jubilæer, firmajulegaver m.m. Nu er Gave-kurven at finde i Moccacity. Konceptet er det samme, og vi leverer stadig lækre gavekurve med indhold fra Moccacity til firmaer, private, skoler, foreninger osv. Læs mere om Gave-kurven her.