Hvilken type kaffe serverer Moccacity?

Duften af nymalet kaffe og smagen af god kaffe er klart med til at give et pift til hverdagen.

Moccacity har samarbejde med kafferisteriet Great Coffee i Aarhus centrum. Her rister kafferister Søren Stiller Markussen nænsomt kaffebønner til Moccacity, og vi ved, at kaffen er i de bedste hænder, for Søren er en af verdens bedste kafferistere. Han har vundet en række priser for sin kunnen som barista.

Kaffen sælges i 250 grams poser i hele bønner. Vi maler gerne kaffen til enten espresso, filter eller stempel.
På posen står oplyst dato for ristning og beskrivelse af produktet samt et par gode råd.

Caffe latteSort kaffe

Følgende kaffesorter forhandles:

Honduras, Santa Marta – økologisk

Om dennne skønne kaffe kan siges, at den har en marcipan-/ mandelagtig sødme, med en bittersød eftersmag af chokolade. De syrlige toner minder om grape dyppet i ahorn sirup.

Etiopien, Shakisso Farm, Sidamo 2 – økologisk

Frugtig og bæragtig fylde med blomme. Chokolade og abrikos toner med citrusagtige noter.

Kaffe

Guatemala, Tzampetey

Denne sort brygger vi vores kaffe på til “Husets kaffe”, filter og til stempelkande. Kaffen har en udsøgt smag af bittermørkchokolade og vanille. Eftersmagen er sød og fyldig med noter af jasmin og abrikoser.

Rwanda, Coopac

Kaffen er meget fyldig og har en viskositet, der er blød og langvarig. Smagen minder om kraftig mørk chokolade, rosiner og røde kirsebær.

Espressokaffe

Rwanda, Coopac

Denne udsøgte espresso er den, som vi serverer i Moccacity. Kaffen er meget fyldig og har en viskositet, der er blød og langvarig. Smagen minder om kraftig mørk chokolade, rosiner og røde kirsebær.

Speak Your Mind

*